Kampanjasuunnittelu toteutuksen kera!

Onko suunnitteilla suurempi kampanja? Kaipaako kauppakeskuksesi somistusta? Joulusesonki ovella ja toteuttaja haussa? Meiltä ratkaisu ongelmiisi - ja vähän enemmänkin!

Toteutamme erilaiset kampanjat ja somistukset suunnittelusta lähtien. Erikoisalaamme kuuluu joulusesonki, johon liittyviin valoratkaisuihin voit tutustua kuvagalleriassamme.

Meidät valitessasi voit olla varma, että kaikki hoituu nopeasti ja turvallisesti. Tunnemme kauppakeskusten rutiinit ja julkitiloissa työskentelyn etiketin, sekä kohteissa käytettävien materiaalien vaatimukset. Meiltä löytyvät henkilönostinajokortit ja vastuuvakuutukset. Tarvittaessa hankimme luvat, jotka mahdollistavat kampanjamateriaalien asentamisen myös rakennusten julkisivuille. Käyttämissämme materiaaleissa on huomioitu palo-ominaisuudet ja muut vaatimukset, joten voit olla varma niiden turvallisuudesta. Suunnittelun, tuotannon ja asennuksen lisäksi huolehdimme myös purkamisesta - hoidamme siis kaiken alusta loppuun!

Muistathan myös, että meiltä saat myös erilaiset tulosteet ja teippaukset sekä tapahtumamateriaalit. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meiltä somistukset, valot, julisteet ja ilmapallot - mitä ikinä kampanjasi tarvitseekaan!